København H


Idag drog jag och Tilde in till Köpenhamn och det börjar bra med 1000kr i böter. (Det löser sig förhoppningsvis, håller alla tummar jag har). Det är en ganska skön och sval men ändå varm dag. När vi väl anländer på centralen och börjar gå blir vi omringade av barnfamiljer och massor av femåringar utklädda till Ana och Elsa från Frozen. Dem är överallt. Vi blir nästan ner mejade av massor av små Ana och Elsas. När vi kommer en bit är det smockfullt, det går inte att komma fram! Ett hav av föräldrar med sina mini Frozen karaktärer på axlarna stoppar oss från att komma någon vart. Det är tydligen en Frozen konsert och varandra femåring i Köpenhamn är där. 

Vi lyckas ta oss till andra sidan via smågator iaf! Pfffu! Väl framme på UO hoppas jag på det bästa för att kunna lämna tillbaka saker jag beställt online, haft sådan ångest över detta. Men det gick och jag börja dansa av lycka! Även skräcken av nästan ha dött av mini Ana och Elsa har lagt sig. Jag köper lite saker på UO(visar i ett annat inlägg). Sedan gick vi runt och letade efter en vegetarisk restaurang, Riz Raz, och tillslut efter många om och men hittade vi den och såååååååå gott! Mätt och belåtna tog vi oss hem. 

En mysig dag i en mysig stad men en mysig person. Köpenhamn är verkligen fint och händer hela tiden saker på gatorna och för att inte tala om fruktansvärt snygga personer!

Nu ska jag mejla Skånetrafiken och försöka bli av med böten.

Kram

Nattliga livsåskådningarNattliga råd är aldrig fel. Livsfilosofi och inre riktning, det som gör oss till dem vi är och det vi gör. Satt med pappa och grannen och diskuterade detta, vad som är viktigt senare i livet för att få jobb och för en själv. Vad är det som egentligen är viktigt? Att ge och ge, ge bara så får du tillbaka på ett eller annat sätt. Även om det inte känns så i stunden kommer du få tillbaks senare i livet. Det får dig och människorna runt om dig att må bättre, var inte så himla snål. Då kommer du bara bli bemött på samma sätt och det blir inte någon särskilt kul tillvaro att befinna sig i.

Dessa konversationer är guldvärda och hamnar du i en ta vara på den och ta in så mycket du bara kan!

Kram och godnatt 

Urban cone


Lyssnar på Urban Cone och dricker lemonad i dagens solsken. Snart konsertdags.

Kram 

Problembarn


Är så himla trött på allt, orkar inte har typ ont i huvudet. Bloggdesignen har strulat så himla mycket men nu är det typ löst. Men är as stressad och hjälper inte att ens syster sitter och skriker och stressar ihjäl bredvid en. Hatar så mycket just nu, för mycket för mitt eget bästa.

Kram

Dag ut dag in


Dagarna går bar in i varandra, varje dag är den andre lik. Men det närmar sig sitt slut för en resa och början för en annan. Vet inte riktigt hur jag ska känna känslorna är lite överallt. 

Kram


Kvällsmagi


Teaterapar mig varje onsdag och efter denna gången valde jag att ta en liten promenad och köpa B&J. Ibland kan det bara vara så skönt att få gå ut och ta en kvällspromenad, själv eller med någon annan. 

Det var så skönt att bara få njuta av sin omgivning och sig själv. Stötte på en liten katt som var super söt och låg och gosade på vägen. Sög in allt runt om mig och vara njöt. Speciellt av den fina stjärnhimmeln och tomheten runt om mig, det var så härligt.

Kram

Yoga


Har börjat försöka mig på yoga, tittar på youtube klipp och gör lite hemma. Jag gillar det men shit vad svårt! Kom ihåg när man var liten och gick upp i brygga var inte alls svårt men nu asså hahah trodde jag skulle dö. Men super bra träning för typ varje muskel i hela kroppen.

Jag gillar att yoga är både lugnande, stimulerande men också bra styrke och strech träning! 

KramHipp hipp hurra


Lill syrrans 17 årsdag idag och det firades med tårta och kalas. 

Kram

Att vara vegetarian


Jag har varit vegetarian nu i lite över en månad och tänkte att jag skulle berätta lite om anledningarna och varför det är bra att vara vegetarian. 

Jag har alltid varit en person som älskar kött och aldrig riktigt kunna se mig själv utan att det. Men under det senaste året/halv året har jag mer och mer börjat tänka i banorna på mer vegetarisk och vegansk mat. Började ändra lite inställning till kött och själva köttproduktionen. Hur mycket vi över konsumerar och förstör vår planet. Det går nämligen åt vatten för två duschar för att göra en hamburgare! Det är bara så sjukt så kände att om jag kan bidra med något så varför inte. Precis innan jag bestämde mig för att bli vegetarian så diskuterade vi även djurrätt på filosofin vilket även gjorde att jag började. Det är verkligen inte särskilt svårt allt handlar om själva inställningen hur man ser på det, om man hela tiden går och suktar efter kött så kommer det vara ett helvete men om man ser på det med positiv syn och inte gör det till en strulig och jobbig process så blir det mycket enklare! 

Kram 

Beyond


Här är det jag köpte från Beyond Retro i Malmö + en grön militär jacka jag glömde fota. De hade en fill your bag rea vilket betyder att du köper en påse, fanns två olika storlekar en för 100kr och en för 150kr, sen får du fylla den med vad du vill och behöver bara betala  priset för påsen. Jag köpte kläder med värde för 2000-3000kr för 250kr! Passade på att ta mycket basic kläder för tycker det är så onödigt att lägga 100kr på en vanlig t-shirt. Jag var också där andra dagen så det var mycket som var slut men hittade ändå en hel del.

KramApril april


Redan april och syrran fyller år om några dar, sjukt vad tiden går. Är både super stressad/ångest och hoppfull, blandade känslor precis som vädret igår. Det var helt sjukt ena stunden strålande sol och nästa stunden var det som att himmeln bara öppnade sig och vräkte ur sig värsta hagelstormen, riktigt aprilväder. Himmeln var iaf mäktig och härlig.

Kram

Once upon a time


Har fått min beställning från Urban outfitters bla dessa hängslebyxor! Har annars bara legat framför datorn och tittat på Once upon a time idag när jag borde ha pluggat...

Kram


Om

Min profilbild

Nadja

Hej! Jag heter Nadja och är 18 år. Jag har äntligen fått gå ut i världen och göra mitt. Jag drivs av att göra film och skapa. Jag har för mycket jag vill göra för att bara vara en åskådare hela livet. Ni kan följa mig här och se vad jag hittar på. Kram

RSS 2.0