Jag gjorde en kortfil för 2 år sen

 
Nuså!! ÄNTLIGEN! Här kommer den! Kortfilmen som jag gjorde för två år sedan. Detta är min första ordentliga kortfilm som jag gjort och roligt nog blev den nominerad till Pixel 2014 (Skånes filmfestival). Jag vann inte men själva upplevelsen var super kul! :D Däremot har jag varit sämst att visa den för alla de som varit med osv. Så nu äntligen kommer den upp och alla som vill kan se den. TACK till alla som var med och hjälpte till!!!
 
Enjoy :)
 
Kram

Vart har jag hållit hus

 
Hej!
Vart ska jag börja, finns det ens en början? Det är så mycket som hänt och så mycket känslor som jag gått igenom att det är svårt att sätta ord på. Jag är hemma nu och har vart det i någon vecka. Jag säger så himla mycket vad jag ska göra men så himla lite agerande, SKÄRPNING!!, vilket jag hATAR. Får ta mig i skinnet nu och komma igång ordentligt. Jag måste sätta mig ner och gå igenom och sortera alla bilder... Vilket är pain in the ass men behöver bara göra det. Just nu sitter jag i min säng medans Simmon & Garfunkel snurrar på skivspelarn, det är live concerten från Central park :)
 
En kortuppdatering och snart kommer förhoppningsvis lite bättre och roligare uppdateringar!!
 
Kram

Om

Min profilbild

Nadja

Hej! Jag heter Nadja och är 18 år. Jag har äntligen fått gå ut i världen och göra mitt. Jag drivs av att göra film och skapa. Jag har för mycket jag vill göra för att bara vara en åskådare hela livet. Ni kan följa mig här och se vad jag hittar på. Kram

RSS 2.0