Musik är guld värt


Jag har haft en fruktansvärd dag riktigt dålig dag, sämst! Men musik är alltid något som hjälper hur din dag än är. Denna lista är en av mina favoriter just nu, helt sjukt bra. En härlig kompott av allt och lite till.

Kram 


Surprise Surprise


Trodde aldrig jag skulle få höra mig själv säga detta men idag kom dagen det hände! Jag gillar att göra smoothies(brukar mer bli "frozen yoghurt" liknande röra) och har hört talas om detta med grönsaker i smoothies vilket låter vansinne enligt mig. Men idag så testade jag att lägga i färsk spenat pch det var så GOTT!! Kan inte fatta man kan ha grönsaker i. Det var riktigt fräscht och härligt, smakade inte över mycket och ger näring och mer energi än vanlig fruktig smoothie. Nu hade jag ju inte bara spenat utan hallon, äpple juice, grekisk yoghurt och då spenat. 

Man lär sig något nytt varje dag och detta var en ögon öppnande händelse och kommer fortsätta att se vad mer man kan ha i! 

Kram

Problematiken med vita byxor


Det är så mycket och samtidigt så lite som händer just nu. Plugget väller över en som regnet i skrivande stund. Var inte säker på om det var någon skillnad på mig och regndropparna runt en. 

Fuck! Tappade precis smöret. Välkommen till min värld. Av någon anledning laggar allt idag, inget går som jag vill. 

Men jag Dricker i alla fall te, äter knäcke och lyssnar på underbar musik som gör måndagen så mycket bättre. Lika bra att gå "tillbaka" Till pluggandet innan nått annat händer.

Kram Tidiga morgnar och strålande dagar


Nu när solen börjar gå upp med tuppen blir livet lite skönare. Jag känner sån extrem skillnad i mig själv och mitt humör när man får njuta av lite fler soltimmar. Är mycket gladare och orkar mer, det är just både när man cyklar till och från skolan! 

Idag var det en strålande dag! Dock fick jag inte njuta av den fullt ut då jag jobbade hela dan, vilket var lite tråkigt. Men det märktes ändå! Solen och glädjen smittar av sig och långa dagar blir inte fullt så jobbiga.

Imorn börjar skolan och då kan jag behöva all sol som finns! 

Kram


They say I'm crazy


Har suttit hela dagen idag och gjort musik till min kortfilm! Är så fascinerad av dagens tillgångar inom musik, helt sjukt! Har suttit med en musiker och har fått ta del av musikgörandet till film. Kan inte förstå att jag sitter här med originalskriven musik till min film, kan inte få in det i min hjärna och själ. Det är något jag har varit med och skapat. 

Allt är inte riktigt klart än men att se resultatet så nära är ofattbart, känner mig lite stolt faktiskt. 

Kram

Ett försök


Jag tänker att jag ska testa på detta igen få utlopp för mina tankar och känslor. Få skriva av mig och dela bilder som jag gillar så mycket att ta! Vi ger det ett försök så får vi helt enkelt se hur det går! 

Kram

Om

Min profilbild

Nadja

Hej! Jag heter Nadja och är 18 år. Jag har äntligen fått gå ut i världen och göra mitt. Jag drivs av att göra film och skapa. Jag har för mycket jag vill göra för att bara vara en åskådare hela livet. Ni kan följa mig här och se vad jag hittar på. Kram

RSS 2.0