Det är inte alltid lätt


Måste bara säga att jag är ledsen över den hemska bildkvalitén men minnet är fullt på mobilen så det blir bilder via snap för nu vilket inte är den bästa. Men jaja

Kram

Super bowl 2015


Bilder från Super Bowl tidigare idag, riktigt kul! Spyka tjejer vann vilket var första gången någonsin vad jag har förstått det som!!! Så kul! GRATTIS TJEJER! Det gjorde ni bra! 

Kram

Don't worry, be happy


Jag är en mästare på att skjuta upp saker till dagen innan och jag mår så dåligt av detta. Vet inte varför jag inte bara gör sakerna, jag har tid men det är något som tar emot så fruktansvärt att öppna en bok och sätta sig och plugga. Men nu sitter man istället här kvällen innan med fruktansvärd ångest och ska läsa 50 sidor filosofi. Men i och med ångesten förmår man sig inte att öppna boken, man mår för dåligt. Ååh vad är mitt himla problem. Sitter och lyssnar på don't worry be happy för att försöka lätta på ångesten hahah

KramIbland kan jag verkligen inte förstå människor

God kväll kära vänner, detta inlägget skulle egentligen bestå av fynd från Beyond Retro som hade en fill your bag sale! Asså helt sjukt hade en liten hjärtattack men det får bli en annan gång för det här är så mycket viktigare! Min kära kompis delade med sig av detta och jag blev helt paff. Nu för tiden börjar jag oftast böla när jag läser kommentarer och inlägg av personer med sådanna idéer och tankar, fattar inte hur folk kan sånna här åsikter. Men nu blev jag mest arg och av någon anledning börjar jag nästan skratta, även om det inte är ett dugg kul, men han har verkligen ingen aning om vad han pratar om, noll koll.
 
För det första feminism BETYDER jämnställdhet. För det andra NEJ det är INTE konstigt att vi behöver prata om jämnställdhet i Sverige då det inte är ett jämnställdt samhälle, kvinnor har fortfarande i dagensläge generellt lägre lön än män. För det fjärde varför man kämpar för kvinnan i detta läge är för att hon ÄR underlägsen av mannen, hade det vart tvärtom hade vi kämpat för att mannen skulle få samma rättigheter som kvinnan men nu är det INTE så. Därför behöver vi lyfta fram kvinnan.
 
OCH sist men inte minst de som tycker att kvinnor ska ta över är inte feminister utan extrimister, vilket det finns på alla håll och tyvärr är det de som syns mest, det handlar INTE om att kvinnor ska ta över utan att vi ska vara LIKA!! Vilket vi inte är i dagens läge. Ja en del killar hamnar i kläm men vad om alla kvinnor som har left i förtryck i alla dessa år! Vi måste ändra på strukturen och normen i samhället och detta kan vi inte göra utan en del konsekvenser, vi behöver en förändring och de som har det bra och inte left under förtryck kanske anser att det är onödigt och konstigt. Men kan du då vara snäll och se bortom din egen trädgård, se förbi det som du är van och trygg i för det finns andra här ute som lider och kämpar för att få sin röst hörd. 
 
Detta är ett ämne som berör mig väldigt mycket och borde beröra alla människor på denna jord. Och inte bara kampen för ett jämställt samhälle mellan könen men om jämställdhet mellan alla olika kategorier, LGBTQ, etnicitet, förståndshandikapp osv. Vi är alla människor, se det istället!
 
Ha en grym torsdag.
 
Kram

What is love


Har så mycket att göra men sitter istället och sjunger till 90-tals låtar. Bäst. Hahaha i och med att jag var sjuk en vecka är jag så sprallig i kroppen.

KramNär man ljuger blir munnen svart, som aska

 
Fikade med Emmi i fredags och köpte maccarons. Den svarta var lakrits och jag blev helt svart i munnen haha. Det blev som en grå hinna över tänderna och mina läppar, som var relativt torra, blev riktigt svarta, såg ut som jag ätit tjära eller aska. Munnen såg ut att vara rutten, mmh riktigt fint. Var inte jätte god heller, smakade inte ens lakrits så japp. Skönt ändå hade vart jobbigt om den var super god och gå runt med helt sotig mun hela dagen då det gick inte bort särskilt bra
 
 
 
Kram

En dag av solförmörkelse

 
Fy skäms Skåne! Hahah asså Sverige är fan ett skämt, var ju solförmörkelse i fredags, höll på att glömma det, och såklart är det helt molnigt! Tycker sånt här är lite kul och man ba klockrent Sverige att det är molningt som in i helsicke när det för engångs skull sker nått sånt här i Sverige! Detta är precis innan total solförmörkelse, när månen skymde solen helt så var det bara grått haha, nästa gång vi får uppleva det är år 2037.
 
Kram

Bara en liten gnista

 
 
Jag är en klyscha, en riktig klyscha. Låg igårnatt i sängen och lyssnade på Håkan och bara kände, kände livet. Hahah jävla flum men kände bara tänkte typ inte på något vilket är förvånansvärt, går det ens?! 
 
Är på bättringsvägen nu, vilket är skönt men HATAR att vara förklyd och tepp. Men har vart skönt att ta denna vackan och bara skalabort sig från allt annat, lite tid åt sig själv. Det behövs ibland, inte för att jag gjort nått speciellt men ibland behöver man lite längre egen tid. 
 
Kram

8 sjuk tips


Sjuk, det är precis vad jag har blivit. Näsan bara rinner och kroppen är svag. Har sovit hela dagen idag men knappt något i natt. När jag är sjuk fastnar jag ofta framför datorn och stiger bara upp för att gå på toa eller äta, vilket jag inte tror jag är ensam om men det är inte det bästa för dig eller din kropp. Så här kommer lite tips för dig som är sjuk (som jag även borde följa själv).

Sömn - sömn är super viktigt, sov ut! 

Rutiner - om du verkligen inte sover hela dagen (nu menar jag verkligen sova inte slappa och dega i sängen) så gå upp rör på dig. Ligg inte i sängen hela dagen. Gå heller inte och lägg dig för sent, vända på dygnet är inte jätte bra. Din kropp och själ behöver sömn för att bli bättre. Därför är det också bra att röra på sig under dagen så man sover bättre sen! 

Byt lakan - detta är något som jag tycker hjälper, nya fräscha lakan är super. Något som iaf jag tycker gör att man inte känner sig lika rutten

Städa rummet - låter kanske super tråkigt men samma effekt som med att byta lakan och du får bort dammet som kan irritera dina lungor. Behöver ju inte vara stor städning men rensa undan lite på rummet och glöm inte dammsuga! 

Te - drick mycket te eller silverte med honung i! Hjälper halsen och du får i dig näring.

Promenad - ta på dig ordentligt med kläder och ta en promenad i din egen takt. Det är bra att få komma ut och röra på sig lite och få frisk luft. Det kommer även vara lättare att somna på kvällen sen. 

Plugga - passa på att plugga lite, gör så mycket du orkar man kan alltid göra nått. 

Analogt - man behöver inte alltid vara framför datorn, gör något annat som inte innebär plattor, mobiler eller dator. Låt hjärnan få en paus.

Kram

Last Friday night

Som jag nämnde i förra inlägget är jag värdelös på att ta bilder och här får ni exempel. Detta är mycket bättre än de flesta kvällar hahah. Men kul hade vi iaf!

Kram


FREDAG DEN 13:DE

 
Ja idag är det fredag den 13:de moahahahaha, haha nä men jag är inte den skrockfulle typen utan gillar typ sånna här dagar mer. Tycker det är lite kul, förstår inte riktigt det här med att en dag skulle bringa otur haha. Men idag är en helt okej dag, lite mello lixom vilket är ganska skönt. Något som är kul dock är att jag var på ett möte idag och diskuterade lite om ett framtida projekt som jag ser fram emot. Ska bli super kul! Är alltid kul när man sätter igång något och börjar planera och diskutera. Vad vill vi? Varför gör vi detta? Hur ska vi göra det? Åååh ska bli så kul att sätta igång! 
 
Jag älskar att fota och filma men konstigt nog är jag den sämsta personen att fota på fester. Har typ en bild från var tredje fest haha är riktigt värdelös. Är ju bara kul att titta på efteråt, men ja något att bli bättre på haha. Denna vårsolen är bara så härlig och den har stannat också, är så tacksam! 
 
You did it good friday!
 
Kram

DET HÄR MED...

 
... Vidare utbildning! Trodde först verkligen inte att jag skulle söka direkt efter gymnasiet men man överraskar sig själv hela tiden! Sitter här nu med datorn i knät med början till en ansökan. Det är så nervöst och så svårt! Vill verkligen komma in och det är 5% som kommer in av alla som söker så alltså typ 0,5% chans för mig att komma in(om jag har räknat rätt) Åååh gud! Är så nervös för vill verkligen komma in och det är så svårt, aaaaaahhh!!! Kan inte hantera detta just nu. Studsar runt som en studsboll, kan inte sitta still.
 
Kram

Om

Min profilbild

Nadja

Hej! Jag heter Nadja och är 18 år. Jag har äntligen fått gå ut i världen och göra mitt. Jag drivs av att göra film och skapa. Jag har för mycket jag vill göra för att bara vara en åskådare hela livet. Ni kan följa mig här och se vad jag hittar på. Kram

RSS 2.0