En och en annan dag


Snart är allt slut och något nytt kommer att börja. Betygen sätts om 5 dagar och sedan är det bara massa fest och skoj! Har pluggat som ett djur efter Prag och ska fira lite ikväll då vi är lediga imorgon! 

Kram

Praha

Bilderna från Prag!! Var i Prag i 5 dagar förra veckan/helgen! Var så kul, verkligen. Billig mat, härliga människor och vrickade utgångar. Allt uppskattades så himla mycket med många skratt, måååånga, och härliga och glada minnen. Verkligen en resa som jag behövde vid precis rätt tillfälle.

Kram


THROWING IT WAY BACK

 
 
 
 
 
 
 
 
HAHAHAHA en liten throwback till en liten knådd som nu är typ vuxen, vad det nu är. De rosa solglasögonen hade jag köpt på en loppis och var sååååå stolt över! Älskade dem så mycket men lyckades inte behålla dem särskillt länge. Den gången då fotot togs var också typ sista gången jag använde dem. Var en stor sorg när jag slarvade bort dem. Vissa saker från ens barndom hahahhaa. Även bilden när jag har typ bandage över hela ansiktet var ett sådant tillfälle då man tyckte att man hade väldigt ont och var i princip döende och behövde väldigt mycket plåster. När man i själva verket kanske bara hade fått nått litet i ögat eller om det bara kliade. Men till omvärlden sa man att det var livshotande.
 
Var riktigt tung som barn hahaha
 
Kram
 
 
 
 
 

7/5Tiden bara rinner förbi, som sand i ett timglas. Denna veckan är fullsmockad av prov, läxor och uppsatser. Jag och alla andra treor åker till Prag nästa vecka så allt, eller iaf det mesta, måste bli klart tills dess. En sjuhelvetes vecka men sen kan man njuta och ha kul! 

Är tydligen 30 graders väder i Prag och min kropp och sinne är inte redo för detta. Hahah har ingen aning om vad jag ska ta med mig för kläder. Går nu runt i svarta jeans och skinnjacka. Där i det stadiet är jag, inte i shorts väder. Men skönt ska det bli!

Kram

Om

Min profilbild

Nadja

Hej! Jag heter Nadja och är 18 år. Jag har äntligen fått gå ut i världen och göra mitt. Jag drivs av att göra film och skapa. Jag har för mycket jag vill göra för att bara vara en åskådare hela livet. Ni kan följa mig här och se vad jag hittar på. Kram

RSS 2.0